Fotbal: FC Viitorul l-a achiziţionat pe Juvhel Tsoumou, fost la Hermannstadt şi FCSB

Fotbal: FC Viitorul l-a achiziţionat pe Juvhel Tsoumou, fost la Hermannstadt şi FCSB

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu jucătorul germano-congolez Juvhel Tsoumou, care în trecut a evoluat la formaţiile FC Hermannstadt şi FCSB.

"Începând de astăzi, atacantul Juvhel Tsoumou este noul jucător al formaţiei noastre, după ce a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu drept de prelungire pentru încă 1 an", se arată într-un comunicat al FC Viitorul.

În vârstă de 30 de ani, Tsumou este născut în Congo, dar are şi cetăţenie germană.

El a mai evoluat în cariera sa pentru echipele de juniori de la Eintracht Frankfurt şi Blackburn, apoi pentru Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen (ambele din Germania), Preston North End, Plymouth (ambele din Anglia), TSV Hartberg (Germania), FK Senica (Slovacia), Waldhof Mannheim, Wacker Burghausen (Germania), Ermis Aradippou (Cipru), FC Hermannstadt, FCSB şi ultima oară la Liaoning Shenyang Urban (China).

În cele 48 de partide în care a evoluat până acum în România, a reuşit 11 goluri. Are de asemenea trei selecţii în naţionala statului Congo.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: FC Viitorul / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina