Fotbal: FC Viitorul şi-a prezentat primele transferuri ale verii: Gabriel Iancu şi Hamidou Keyta

Fotbal: FC Viitorul şi-a prezentat primele transferuri ale verii: Gabriel Iancu şi Hamidou Keyta

Gruparea FC Viitorul şi-a prezentat, vineri, primele două achiziţii din pauza competiţională, Gabriel Iancu, fotbalist care revine după doi ani la echipa pregătită de Gheorghe Hagi, şi Hamidou Keyta, fost la Dunărea Călăraşi.

Gabriel Iancu şi Hamidou Keyta au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani, cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu formaţia constănţeană, anunţă site-ul oficial al clubului.

Gabriel Iancu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, fiind autorul golului care a adus primul titlu de campioană din istoria clubului. El mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2010-2013 şi 2016-2017, dar şi pentru echipele FCSB, Karabukspor (Turcia), Termalica (Polonia) şi Dunărea Călăraşi în sezonul recent încheiat.

"Vreau să-i mulţumesc domnului Hagi, sunt foarte bucuros că m-am întors, sper să fie o perioadă de excepţie şi cred că vom face treabă bună împreună. Ca obiective ne-am propus să intrăm în play-off şi să ne batem pentru cupă. Şi de ce nu, să intrăm în grupele Europa League. De câte ori plec îmi este dor pentru că aici este casa mea şi cel mai mult iubesc clubul ăsta. Aici m-am format. Sper să câştigăm şi anul acesta o competiţie. Mai am multe de demonstrat, am doar 25 de ani şi nu am atins nivelul pe care mi l-am propus când am devenit jucător profesionist. Sunt sigur că dacă voi juca bine probabil că voi ajunge şi eu la mai bine, acum nu contează contractul meu cu Viitorul", a declarat Iancu.

Atacantul francez Hamidou Keyta a jucat în ultimul sezon tot pentru Dunărea Călăraşi, are 24 de ani, 1,86 m, şi a mai evoluat în carieră pentru formaţiile Le Havre B, Saint-Etienne B, Auxerre şi FC Chambly. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: fcviitorul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...