Fotbal: FC Voluntari - FCSB, în optimile de finală ale Cupei României

Fotbal: FC Voluntari - FCSB, în optimile de finală ale Cupei României

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia FC Voluntari în optimile de finală ale Cupei României, ediţia 2021-2022, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Alte partide între echipe din Liga I din această fază a competiţiei: FC Argeş - FC Dinamo, FC U Craiova 1948 - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Gaz Metan Mediaş - Chindia Târgovişte.

Deţinătoarea en titre a Cupei României, Universitatea Craiova, urmează să întâlnească în optimi gruparea din Liga a III-a Minaur Baia Mare.

Programul complet al meciurilor din cadrul optimilor Cupei României este următorul:

FC Buzău - Dunărea Călăraşi

Politehnica Timişoara - FC Rapid

ACSO Filiaşi - FC Hermannstadt

FC Voluntari - FCSB

FC U Craiova 1948 - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova

FC Argeş - FC Dinamo

Gaz Metan Mediaş - Chindia Târgovişte

Partidele din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în ziua de 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Meciurile din optimile şi sferturile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF. Astfel, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru Covid-19 nu se pot reprograma.
AGERPRES (V, AS-editor: : Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...