Fotbal: FCSB a anunţat oficial rezilierea contractului cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek

Fotbal: FCSB a anunţat oficial rezilierea contractului cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, rezilierea contractului cu Zdenek Ondrasek, atacant ceh transferat la gruparea condusă de Gigi Becali în urmă cu 37 de zile.

"FCSB anunţă oficial rezilierea contractului cu Zdenek Ondrasek. Atacantul ceh a semnat încetarea contractului şi a fost prezent miercuri la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărţit de colegi şi de membrii staff-ului. Clubul nostru îi urează lui Zdenek mult succes în carieră", se arată pe site-ul citat .

Zdenek Ondrasek, care semnase contractul la 28 iunie, a evoluat pentru FCSB în doar 3 partide, 2 în Liga I (45 de minute cu FC Botoşani şi 21 de minute cu U Craiova), şi 1 în Conference League (46 de minute cu Şahtior Karaganda).

După partida Şahtior Karaganda - FCSB, scor 5-3 la loviturile de departajare în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Conference League, patronul Gigi Becali a anunţat că va renunţa la serviciile atacantului Zdenek Ondrasek, fundaşului Stipe Vucur şi portarului Andrei Vlad. AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Andreea Lãzãroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro