Fotbal: FCSB îi va lăsa să participe la Jocurile Olimpice doar pe Ovidiu Perianu şi Dragoş Nedelcu

Fotbal: FCSB îi va lăsa să participe la Jocurile Olimpice doar pe Ovidiu Perianu şi Dragoş Nedelcu

Clubul de fotbal FCSB îi va lăsa să participe cu selecţionata României la Jocurile Olimpice de la Tokyo doar pe jucătorii Ovidiu Perianu şi Dragoş Nedelcu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, patronul Gigi Becali.

"Nu ştiu, poate a venit o scrisoare la club de la federaţie, dar eu nu stau să o citesc. I-am spus lui Mirel (n.r. - selecţionerul Mirel Rădoi) că îl iubesc, e finul meu, dar nu pot să îi dau decât pe Perianu şi Nedelcu. Burleanu trebuie să înţeleagă că în toată lumea oamenii care au avut idei tiranice au căzut. Şi au căzut rău. Şi nu poate el să stăpânească prin cei mulţi şi săraci pe ăia bogaţi şi puternici. Sper să înţeleagă şi să nu mai facă abuzuri", a spus Becali.

Cluburile de fotbal nu pot fi obligate de federaţii să îi lase pe fotbalişti la loturile naţionale în afara perioadelor stabilite clar de FIFA.

Gigi Becali este optimist în ceea ce priveşte câştigarea titlului în sezonul următor chiar dacă CFR Cluj va fi preluată de prietenul său Marius Şumudică.

"Şumudică e un antrenor experimentat. Dar eu spun că Moruţan, Olaru, Tănase, Coman şi Tavi Popescu... ăştia sunt jucători care nu pot fi opriţi. Trece un an, ei au experienţă în plus. Sunt echipe care au un geniu, cum era Maradona, care câştigă campionate... iar noi avem cinci. Nu ai cum să-i opreşti. Şi Şumudică se bucură că merge la CFR, e echipa campioană, are multe şanse... dar de ce să dau eu 600.000 cu taxe şi să nu dau 60.000 cu taxe? O să zică unii că de atât face (n.r. - antrenorul). Dar Domnu' face, nu fac ei. O să vedem ce fac ei anul ăsta (n.r. - cei de la CFR Cluj), când o să ne întărim noi şi mai tare. Pentru mine contează mai mult lotul de jucători decât antrenorul. Dar în lume s-a demonstrat că antrenorul contează şi el, chiar în proporţie mare, şi a demonstrat Chelsea acuma. Dar aici vorbim de România, nu sunt jucători de mare, mare valoare. În România cred că antrenorul contează 60%, dar la mine e altfel. Nu e aşa, la mine e totul dar", a precizat finanţatorul.

În ceea ce o priveşte pe CSA Steaua, grupare care a promovat în Liga a II-a, Becali susţine că aceasta are puţine şanse de a ajunge în Liga I.

"La CSA ce să se facă? Acolo e nevoie de Hotărâre de Guvern şi de licitaţie. Pentru că e patrimoniul Armatei. Şi nu ştiu cine are curaj. Păi eu când am preluat cu Păunescu, am preluat pe Hotărâre de Guvern. Aşa s-au trecut toate bunurile pe asociaţie. Ei nu au drept să promoveze acum. Atunci când nu faci ceva cu dragoste şi faci numai cu duşmănie, atunci nu ai sorţi de izbândă. Iar dacă vor veni în Liga I, că poate vor veni, atunci să vedeţi. Pentru că atunci voi plăti 1.000 sau 2.000 de euro golul. Atât o să plătesc primă ca să râd. Adică e 7-0, atunci 14.000 primă la jucători. Dacă e 15-0... nu ştiu, de la 10 goluri în sus dau numai câte 1.000. Dar fiecare ţine cu cine vrea, pentru mine e bine. Nu mai pot să mă cert. Nu îmi trebuie scandal. Dacă vin să mă roage să-i salvez că nu au bani să întreţină (n.r. - stadionul) atunci da, dar să fie şi cu acordul galeriei. Că nu am nevoie de ceartă", a mai afirmat Becali.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

*** Explicaţie foto: Jucătorul Dragoş Nedelcu


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...