Fotbal: FCSB va efectua cantonamente de pregătire, în Slovacia și Olanda

Fotbal: FCSB va efectua cantonamente de pregătire, în Slovacia și Olanda

Lotul vicecampioanei naționale de fotbal FCSB, care se va reuni vineri, va efectua în această vară două cantonamente de pregătire, unul în Slovacia, iar al doilea în Olanda.

''Roș-albaștrii'' vor efectua vineri vizita medicală, începând cu ora 08,00, la Institutul Național de Medicină Sportivă, potrivit site-ului oficial al clubului, pentru ca seara să plece spre Slovacia, acolo unde vor efectua primul turneu de pregătire, între 9 si 22 iunie.

Jucătorii antrenați de Nicolae Dică vor fi cazați într-o bază de cinci stele din localitatea Samorin, X-Bionic Sphere, un complex sportiv multifuncțional, întins pe o suprafață de 100 hectare și care cuprinde un hotel de 5 stele, un teren la standarde FIFA cu tribune care pot găzdui 5.000 de spectatori, precum și facilități pentru multiple discipline olimpice. Acesta este centrul național de pregătire pentru echipa olimpică a Slovaciei.

Al doilea stagiu de pregătire se va desfășura între 25 iunie și 8 iulie, la Apeldoorn, unde echipa s-a antrenat și anul trecut. ''Roș-albaștrii'' vor fi cazați la Hotelul Bilderberg De Keizerskroon, iar antrenamentele se vor desfășura la baza WWNA, din Wenum Wiesel.

FCSB va susține mai multe partide amicale, programul acestor urmând să fie comunicat ulterior.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...