Fotbal: Federația spaniolă a menținut suspendarea de cinci meciuri dictată împotriva lui Cristiano Ronaldo

Fotbal: Federația spaniolă a menținut suspendarea de cinci meciuri dictată împotriva lui Cristiano Ronaldo

Federația spaniolă de fotbal (RFEF) a respins apelul lui Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid, care rămâne astfel suspendat cinci meciuri după ce a fost eliminat duminică în turul Supercupei Spaniei (3-1 cu FC Barcelona), informează Reuters.

Ronaldo a avut cel mare impact în victoria lui Real de pe Nou Camp, deși a jucat doar 25 de minute, fiind introdus în minutul 58. El i-a readus în avantaj pe madrileni în minutul 80 cu un gol spectaculos, după care a primit cartonaș galben fiindcă și-a scos tricoul. Trei minute mai târziu, Ronaldo a văzut al doilea cartonaș galben, pentru o simulare în careul advers, și a fost eliminat. Portughezul l-a împins pe arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea înainte de a părăsi terenul.

Portughezul a fost suspendat un meci pentru eliminare și patru meciuri fiindcă l-a împins pe arbitru.

Pe lângă returul de miercuri (astăzi) cu Barca, atacantul va rata întâlnirile de campionat cu Deportivo La Coruna, Valencia, Levante și Real Sociedad. El va putea evolua în schimb în prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...