Fotbal: Federația spaniolă are 7 zile pentru o decizie legată de Certificatul internațional de transfer al lui Neymar

Fotbal: Federația spaniolă are 7 zile pentru o decizie legată de Certificatul internațional de transfer al lui Neymar

Liga de fotbal profesionist din Franța "a trimis cererea către Federația spaniolă joi seara" pentru un Certificat internațional de transfer (CIT) cu privire la transferul la Paris Saint Germain al starului brazilian Neymar, iar forul spaniol "are la dispoziție 7 zile pentru a răspunde", a explicat pe BeIn Sports, preluat de AFP, directorul general al LFP, Didier Quillot.

"Au 7 zile pentru a răspunde, nu au făcut acest lucru, deci, dacă după aceste 7 zile Federația spaniolă nu trimite CIT, ei bine, FIFA se va ocupa de dosar", a explicat Quillot la emisiunea "Multi Ligue 1" de pe BeIn Sports.

"Sper că lucrurile vor fi rapid rezolvate, că vom putea intra rapid în posesia certificatului, că se va putea omologa acest contract și că Neymar va putea juca în meciul cu Guincamp săptămâna viitoare", a precizat, de asemenea, oficialul francez.

Potrivit Regulamentului privind statutul și transferul de jucători al FIFA, în fapt, "un jucător profesionist nu este autorizat să dispute vreun meci oficial pentru noul său club înainte ca noua asociație să anunțe primirea CIT".

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

2 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

3 Imagini horror cu fesele „putrezite” ale Loredanei Chivu / Detalii din scandalul ținut departe de ochii presei

4 Așa o fi?

5 Așa o fi?