Fotbal: FIFA a amânat meciurile programate în martie şi iunie în preliminariile asiatice pentru CM 2022

Fotbal: FIFA a amânat meciurile programate în martie şi iunie în preliminariile asiatice pentru CM 2022

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) şi Confederaţia asiatică de fotbal (AFC) au decis amânarea meciurilor programate în preliminariile asiatice ale Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, în perioadele 23-31 martie respectiv 1-9 iunie, din cauza coronavirusului, relatează EFE.

Cele două foruri au emis un comunicat comun în care precizează, că în anumite condiţii şi în acord cu federaţiile naţionale, o serie de partide se pot disputa totuşi în cele două perioade.

''FIFA şi AFC continuă să evalueze situaţia în legătură cu COVID-19 şi urmează să decidă şi să introducă alte modificări în calendarul preliminariilor asiatice pentru Mondialul din 2022 cu scopul de a garanta securitatea şi să protejeze sănătatea tuturor persoanelor implicate'', se arată în comunicat.

Lista meciurilor amânate va fi stabilită de FIFA şi AFC, care au decis în acelaşi timp amânarea Campionatului Asiei la futsal, criteriu de calificare la CM din Lituania (5-16 august).

Turneele preolimpice de calificare se vor disputa conform calendarului iniţial, cu excepţia partidei feminine dintre Coreea de Sud şi China, care se va juca în perioada 1-10 iunie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică