Fotbal: FIFA a prezentat primul cântec oficial al Cupei Mondiale 2022 din Qatar

Fotbal: FIFA a prezentat primul cântec oficial al Cupei Mondiale 2022 din Qatar

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a prezentat primul cântec oficial dedicat Cupei Mondiale 2022, "Hayya Hayya (Better Together)", vineri, înaintea tragerii la sorţi a grupelor turneului final din Qatar.

După Shakira, în 2010, Jennifer Lopez, în 2014, şi Will Smith, în 2018, FIFA l-a ales pe starul american Trinidad Cardona pentru a interpreta muzica oficială a Mondialului din Qatar, care va cuprinde o selecţie de melodii dedicate marelui eveniment fotbalistic programat între 21 noiembrie - 18 decembrie în emiratul din Golful Persic.

Tânărul solist din Statele Unite, în vârstă de 22 ani, îi are alături pe fenomenul afrobeat Davido şi pe cântăreaţa qatariană Aisha, în videoclipul melodiei "Hayya Hayya" postat pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial.

"Reunind voci din America, Africa şi Orientul Mijlociu, cântecul simbolizează modul în care muzica şi fotbalul pot aduce lumea împreună. Ca parte a noii strategii muzicale a FIFA, coloana sonoră va include mai multe piese care vor cufunda fanii în atmosfera Cupei Mondiale mai mult ca niciodată până acum", a a precizat directorul comercial al FIFA, Kay Madati.

Cu influenţe R&B şi reggae, piesa "Hayya Hayya (Better Together)" va fi interpretată în premieră în public vineri seară, în cadrul tragerii la sorţi a grupelor CM 2022 (19:00, ora României).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...