Fotbal: Filipe Teixeira a semnat un contract valabil un sezon cu FCSB

Fotbal: Filipe Teixeira a semnat un contract valabil un sezon cu FCSB

Fotbalistul portughez Filipe Teixeira (36 de ani), care a evoluat în ediția precedentă a Ligii I la Astra Giurgiu, a semnat, vineri, un contract valabil un sezon cu formația FCSB, el declarând ulterior că își dorește să câștige titlul cu noua sa echipă.

"Am semnat un contract pe un an cu Steaua (n.r. — FCSB). Acum mă voi duce să fac vizita medicală, dar va fi bine. Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord. Este un club de tradiție, un club mare și sper să câștig titlul aici. Steaua are condiții foarte bune de antrenament, este cel mai bun club din toate punctele de vedere. De asta am făcut această alegere", a spus Teixeira, al cărui contract cu Astra expirase la începutul lunii iunie.

Fotbalistul portughez a menționat că în urma transferurilor efectuate în această vară FCSB este favorită la câștigarea titlului în următorul sezon. "Suntem favoriți clar la campionat, dar eu zic că e mai important să fim uniți și să facem un grup bun. Pentru că sunt cluburi care aduc mulți jucători și nu au rezultate. Noi dacă o să fim o echipă unită, atunci o să ne îndeplinim obiectivul. Contracandidate sunt Dinamo, CFR Cluj, Viitorul și poate și o echipă surpriză", a adăugat el.

Mijlocașul este al optulea jucător de la Astra Giurgiu transferat în ultima perioadă la FCSB. "Este adevărat, suntem mulți. Am fost campioni și de aceea jucătorii de la Astra au fost așa de doriți. Am vorbit cu foștii colegi (n.r. — de la Astra), sunt bucuros că voi fi lângă ei pentru că am mai jucat împreună. Sper să încep cu dreptul la noua echipă", a precizat portughezul.

Filipe Teixeira susține că este pregătit chiar și pentru criticile finanțatorului FCSB, Gigi Becali. "Toată lumea știe cum este patronul. Dar nu trebuie să zic eu ceva. Cine vine aici trebuie să fie pregătit pentru orice. Așa trebuie să fiu și eu", a mai spus el.

Mijlocașul Filipe Teixeira, care deține și cetățenia franceză, a evoluat de-a lungul carierei sale la formațiile Felgueiras, FC Istres, PSG, Leiria, Coimbra, West Bromwich, Barnsley, Metalurg Donețk, FC Brașov, Rapid București, Al Shaab, Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”