Fotbal: Finala Cupei Spaniei, din sezonul 2019-2020, se va disputa cu spectatori

Fotbal: Finala Cupei Spaniei, din sezonul 2019-2020, se va disputa cu spectatori

Finala Cupei Spaniei din sezonul 2019-2020, dintre Real Sociedad şi Athletic Bilbao, amânată pentru luna viitoare, se va disputa la Sevilla în data de 3 aprilie în prezenţa spectatorilor, conform postului de radio Cadena Ser, citat de Reuters.

Conform sursei citate, stadionul La Cartuja din Sevilla, cu o capacitate de 60.000 locuri, va permite o rată de ocupare între 20 şi 25% din capacitate la finala din 3 aprilie.

Tot în luna aprilie, în data de 17, are loc finala Cupei Spaniei din sezonul 2020-2021, între FC Barcelona şi Athletic Bilbao.

Federaţia spaniolă de fotbal nu a comentat ştirea, dar a confirmat în ziua de joi desfăşurarea unei reuniuni cu Athletic şi Real Sociedad pentru a face aranjamentele la finală, iar accesul fanilor se va afla printre subiecte.

Din martie 2020, accesul spectatorilor pe stadioanele spaniole a fost interzis din cauza pandemiei de coronavirus, care a determinat şi amânarea finalei din sezonul trecut al Cupei Spaniei. Cele două echipe basce se înfruntă în premieră în finala Cupei Spaniei.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...