Fotbal: Florin Andone a reușit un hat-trick pentru Cordoba, în liga a doua spaniolă

Fotbal: Florin Andone a reușit un hat-trick pentru Cordoba, în liga a doua spaniolă

Atacantul român Florin Andone a reușit să înscrie un hat-trick pentru Cordoba, în meciul terminat la egalitate, 4-4, în deplasare, cu Gimnastic de Tarragona, duminică, într-un meci din etapa a 32-a a ligii secunde spaniole de fotbal.

Oaspeții au condus de patru ori, prin golurile marcate de Fidel Chaves De La Torre (6 — penalty) și Florin Andone (31, 44, 80), dar gazdele au revenit de fiecare dată, prin golurile semnate de Anibal Zurdo (18), Lobato (43), Palanca (70) și Achille Emana (87 — penalty).

Andone a jucat până în minutul 88, când a fost înlocuit cu Xisco.

Portarul român Dinu Moldovan a fost doar rezervă la SD Ponferradina, care a dispus cu 1-0 de UE Llagostera, iar Răzvan Ochiroșii a fost eliminat în minutul 73, pentru al doilea cartonaș galben, în meciul câștigat de AD Alcorcon cu 1-0, acasă, cu CD Mirandes.

Florin Andone a urcat pe treapta a doua a clasamentului golgheterilor, cu 16 reușite în 27 de partide, fiind devansat de Sergio Leon (Elche CF), 19 goluri. În continuare se află David Rodriguez (AD Alcorcon), 15 goluri, Toché (Real Oviedo), 14 goluri, etc.

În clasament, lider este CD Leganes, cu 54 puncte, urmată de CD Alaves, 53 p (31 j), Gimnastic, 52 p, Real Oviedo, 49 p (31 j), Cordoba CF, 48 p, AD Alcorcon, 48 p, etc.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”