Fotbal: Florin Andone, desemnat cel mai bun jucător din campionatul Spaniei în luna decembrie

Fotbal: Florin Andone, desemnat cel mai bun jucător din campionatul Spaniei în luna decembrie

Atacantul român Florin Andone a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Spaniei în luna decembrie, reușind să-i devanseze pe Lionel Messi (FC Barcelona) și Vitolo (Sevilla), a anunțat vineri clubul său, Deportivo La Coruna.

Florin Andone a reușit trei goluri și o pasă decisivă în decembrie pentru La Coruna, formație la care joacă din vara anului trecut. În total, internaționalul român are șase goluri în campionat pentru echipa din Galicia.

"Pentru mine este un motiv de mândrie, chiar nu mi-aș fi închipuit niciodată că voi putea ajunge la acest nivel și este o plăcere să obțin acest premiu datorită echipei mele, care a muncit mult luna trecută", a recunoscut Andone după ce i-a fost înmânată distincția.

"Întotdeauna am avut multă încredere în mine, sunt un om care niciodată nu se mulțumește cu lucrurile pe care le realizează, întotdeauna îmi doresc mai mult și întotdeauna dau totul", a spus Andone, care a dedicat acest premiu coechipierilor săi.

Andone a primit o distincție similară când era la Cordoba, în al doilea eșalon al fotbalului spaniol, dar recunoaște că sunt diferențe între cele două divizii.

"În LaLiga Santander sunt cei mai buni jucători din lume, nivelul este foarte ridicat, exigența este maximă și trebuie să ții cont de cele mai mici detalii ca să obții cele trei puncte, ca să faci meciuri bune, iar la nivel individual să progresezi în fiecare zi", a spus el.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”