Fotbal: Florin Bratu - Probabil că Ionuţ Negoiţă este dispus să vândă clubul Dinamo

Fotbal: Florin Bratu - Probabil că Ionuţ Negoiţă este dispus să vândă clubul Dinamo

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Florin Bratu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că "probabil" acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă este dispus să vândă gruparea alb-roşie.

Întrebat dacă are informaţii privind o eventuală vânzare a clubului către un grup de investitori britanici, Florin Bratu a răspuns: "Eu sunt antrenor, nu am auzit nimic de vânzarea clubului. Dar probabil că domnul Negoiţă este dispus să vândă clubul. A spus şi public asta. Dacă e cineva interesat şi vine cu o ofertă foarte bună probabil că se va realiza acest lucru".

Cotidianul Gazeta Sporturilor a anunţat în ediţia sa de joi că acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă a semnat un precontract de vânzare a clubului FC Dinamo către un grup de investitori din Marea Britanie. În ultimii şase ani Negoiţă şi-a arătat în mai multe rânduri intenţia de a vinde gruparea alb-roşie, ultima oară în noiembrie 2017 când a afirmat că preţul clubului este de 4 milioane de euro.

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la FC Dinamo în august 2012 când a preluat pachetul deţinut de Cristian Borcea. Ulterior, Negoiţă a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută în luna martie a anului 2013 după ce a achiziţionat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”