Fotbal: Florin Prunea (CSM Iași) - Nu cred că Burleanu își va duce mandatul până la sfârșit, va fi suspendat

Fotbal: Florin Prunea (CSM Iași) - Nu cred că Burleanu își va duce mandatul până la sfârșit, va fi suspendat

Președintele clubului CSM Poli Iași, Florin Prunea, a declarat, vineri, la finalul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, că, în opinia sa, președintele Răzvan Burleanu nu își va duce mandatul până la sfârșit (martie 2018), acesta urmând să fie suspendat din funcție în cadrul unei Adunări Generale ulterioare.

Întrebat dacă Răzvan Burleanu va fi suspendat din funcție în Adunarea Generală a FRF de sâmbătă, Prunea a răspuns: "Nu cred că la Adunarea Generală de mâine se va întâmpla, dar până în martie anul viitor, da. Cred că nu își va duce mandatul până la sfârșit. De ce? Pentru că văd nemulțumiri, văd situația actuală a fotbalului, a naționalelor de juniori, dispar echipe și așa mai departe".

Oficialul clubului CSM Poli Iași a menționat că nu e normal ca Răzvan Burleanu să îi interzică secretarului general al LPF, Justin Ștefan, să asiste la Comitetul Executiv al FRF. "Nu mi se pare normală poziția președintelui FRF de a pune pumnul în gură secretarului general al LPF. Domnul Justin Ștefan a fost evacuat din sală, iar eu am propus să părăsim toți sala, dar nu au fost de acord. Dacă era după mine, trebuia să părăsim toți sala. Nu înseamnă că atunci când nu îți convine ceva poți face așa ceva... Vorbim despre un Ceaușescu în miniatură. Președintele face totul pentru ca noi să nu fim la ședință... Din cauza unui management inexistent la Liga a II-a și a III-a acum se cer bani de la Liga I. Păi vino tu (n.r. — Răzvan Burleanu) frumușel de acasă cu prima de calificare la EURO 2016, adică 90.000 de euro, după un turneu unde nu s-a calificat numai cine n-a vrut... și după aia vino să ne dai nouă lecții de moralitate", a precizat Prunea.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Teodora Oprea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale