Fotbal: Florin Prunea - Negoiţă va vinde Dinamo, dar nu oricui, pentru că îl interesează soarta clubului

Fotbal: Florin Prunea - Negoiţă va vinde Dinamo, dar nu oricui, pentru că îl interesează soarta clubului

Managerul general al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Florin Prunea, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că acţionarul Ionuţ Negoiţă va vinde în cele din urmă gruparea bucureşteană, dar nu oricui, pentru că este interesat de soarta acesteia.

"Nu am mai vorbit cu domnul Negoiţă dinaintea meciului de la Constanţa. Eu cred că vrea să vândă, dar nu vrea să vândă oricui, indiferent de presiunile care se fac. Îl interesează foarte mult cine va veni după dânsul. Eu cred că va vinde, dar îmi lasă impresia că nu va vinde oricui, pentru că îl interesează soarta acestui club. Nu a venit la echipă, dar este alături de echipă prin faptul că băieţii şi-au primit banii, sunt cu banii la zi, s-au plătit toate impozitele şi taxele, toate aceste lucruri nu puteau veni decât din partea finanţatorului", a declarat Prunea.

Acţionarul clubului de fotbal Dinamo, Ionuţ Negoiţă, intenţionează să vândă pachetul majoritar de acţiuni, de 51%, pentru suma de 3 milioane de euro, plătibili în rate, ultima ofertă făcută în acest sens fiind către fostul antrenor al echipei, Mircea Rednic.

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a anunţat încă din 2017 că intenţionează să vândă acţiunile pe care le deţine la FC Dinamo, iniţial cerând suma de 5 milioane de euro pentru cele aproximativ 93% din acţiunile SC Dinamo 1948 SA. AGERPRES (A, AS - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Zvon...

5 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată