Fotbal: Florin Tănase - Am avut emoţii, s-a demonstrat că 2-0 e cel mai periculos scor

Fotbal: Florin Tănase - Am avut emoţii, s-a demonstrat că 2-0 e cel mai periculos scor

Jucătorul echipei naţionale de fotbal a României, Florin Tănase, a declarat, joi seara, la finalul partidei cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM2022, câştigată cu scorul de 3-2, că a avut emoţii şi că s-a demonstrat încă o dată că avantajul de două goluri, pe care l-au avut şi "tricolorii", este foarte periculos în acest sport.

"Am avut emoţii, nu trebuie să mai trecem prin aşa ceva, să ne relaxăm. Încă o dată s-a dovedit că 2-0 este cel mai periculos scor. Dar suntem fericiţi că am început cu dreptul această campanie. Eu mă simt bine, marchez goluri în ultima perioadă, cresc de la meci la meci şi mă bucur că am reuşit să marchez şi la echipa naţională. Aş vrea să dedic golul maseurului echipei naţionale care trece prin momente grele", a afirmat Tănase la postul Pro Tv.

El s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte şansele de calificare la Cupa Mondială: "Sper să ne calificăm pentru că fotbalul românesc are nevoie de o calificare. Eu sunt încrezător. Vine Germania, eu sper să facem un joc bun şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că jucăm acasă".

Echipa naţională de fotbal a României a învins selecţionata Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, la debutul său în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Duminică, în al doilea său meci din cadrul preliminariilor, prima reprezentativă va juca împotriva Germaniei (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pentru ca la 31 martie să întâlnească Armenia (ora 19:00, în deplasare).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.
AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...