Fotbal: Fostul fundaş italian Luigi Sartor, arestat pentru cultivarea de marijuana

Fotbal: Fostul fundaş italian Luigi Sartor, arestat pentru cultivarea de marijuana

Fostul fundaş italian Luigi Sartor a fost reţinut pentru cultivarea de marijuana, fiind prins în flagrant în timp ce îngrijea peste 106 de plante, împreună cu un complice, într-o cabană abandonată din regiunea Parma, informează presa italiană de marţi.

Sartor, care a îmbrăcat de două ori tricoul selecţionatei Italiei, se află acum în arest la domiciliu, după ce a fost adus anterior în faţa unui judecător, conform ziarului Gazzetta di Parma.

Arestarea celor doi a avut loc vineri, când agenţii de poliţie au pătruns în cabana respectivă, situată în Lesignano di Palamia, şi i-au surprins pe Sartor şi pe complicele său alături de plantele respective şi de diverse aparate pentru îngrijirea acestora (lămpi, ventilatoare etc).

În vârstă de 46 ani, Luigi Sartor a evoluat în cursul carierei sale la echipele Juventus Torino, Inter Milano, AS Roma şi Parma.

În anul 2011, el a fost arestat în cadrul anchetei privind meciurile trucate din fotbalul italian, "Calcioscommesse", primind ulterior o suspendare pe cinci ani din fotbal.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...