Fotbal: FRF anunţă că jucătorul naţionalei de tineret cu simptome de COVID-19 a fost testat pozitiv

Fotbal: FRF anunţă că jucătorul naţionalei de tineret cu simptome de COVID-19 a fost testat pozitiv

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că jucătorul din lotul echipei naţionale de tineret a României, care a prezentat simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2 şi a intrat în izolare marţi, în ziua meciului cu Malta, a fost testat pozitiv la coronavirus.

"Din păcate, rezultatul testului efectuat de jucătorul care a prezentat simptome şi care a fost izolat în ziua meciului cu Malta este pozitiv. În aceste condiţii, s-a ajuns la trei cazuri pozitive în delegaţia Under-21: doi jucători şi un membru al staff-ului. Toţi trei se află izolaţi", informează FRF pe site-ul citat.

Marţi, un jucător din lotul echipei naţionale de tineret a României a prezentat simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2. El s-a simţit rău chiar înaintea plecării spre Giurgiu, acolo unde s-a disputat partida cu Malta, motiv pentru care a intrat în izolare şi a fost supus unui test.

La începutul săptămânii un jucător al echipei U21 şi un membru al colectivului tehnic au fost testaţi pozitiv la coronavirus, motiv pentru care s-a luat decizia ca selecţionata de tineret a României să fie condusă de pe bancă la meciul cu Malta de la Giurgiu de către Mihai Stoichiţă, selecţionerul Adrian Mutu, aflându-se în izolare.

Echipa de fotbal Under-21 a României a învins selecţionata similară a Maltei cu scorul de 4-1 (4-0), marţi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale