Fotbal: Fundaşul Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus Torino

Fotbal: Fundaşul Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus Torino

Tânărul fundaş român Radu Drăguşin, în vârstă de 19 ani, şi-a prelungit contractul cu Juventus Torino, de care este legat acum până pe 30 iunie 2025, a anunţat vineri campioana Italiei la fotbal pe site-ul său oficial.

Vechiul contract al internaţionalului român de tineret expira pe 30 iunie anul curent.

Născut pe 3 februarie 2002, Radu Drăguşin a semnat în vara lui 2018 cu Juventus, iar după un sezon a făcut saltul de la la echipa Under-17 la formaţia Primavera a clubului piemontez. A urmat trecerea la formaţia Under-23 a lui Juve, apoi fundaşul a făcut pasul cel mare al carierei sale, debutul la prima echipă într-un meci de Liga Campionilor cu Dinamo Kiev.

"Putere, fiabilitate şi o personalitate puternică sunt doar trei dintre caracteristicile ce i-au permis lui Radu Drăguşin să crească exponenţial în ultimele sezoane", scrie site-ul lui Juve.

În afară de acel meci din Liga Campionilor, Drăguşin are o prezenţă în Serie A şi două în Cupa Italiei.

El a participat cu naţionala României la recentul Campionat European Under-21. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: JuventusFC / twitter.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...