Fotbal: Gabriel Tamaş, numit preşedinte al clubului FC Voluntari

Fotbal: Gabriel Tamaş, numit preşedinte al clubului FC Voluntari

Conducerea clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de Administraţie, a decis, sâmbătă, numirea fotbalistului Gabriel Tamaş în funcţia de preşedinte al clubului, a anunţat gruparea pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaş este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de fotbal din România, având 66 meciuri în naţionala României şi peste 100 de prezenţe în trei dintre campionatele de top ale Europei.

''Numirea acestuia în dublă funcţie, de preşedinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon'', se arată în comunicat.

Conducerea clubului va fi formată din trio-ul Gabriel Tamaş - Bogdan Bălănescu - Bogdan Niculaie.

''Domnul Ioan Andone, o figură emblematică a sportului românesc, va prelua o funcţie pe măsura experienţei impresionante a domniei sale, cea de preşedinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul oraşului Voluntari'', precizează clubul.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

4 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia