Fotbal: Gabriel Torje (Dinamo) - E ruşinos ce s-a întâmplat; ne pare rău că am dezamăgit suporterii

Fotbal: Gabriel Torje (Dinamo) - E ruşinos ce s-a întâmplat; ne pare rău că am dezamăgit suporterii

Fotbalistul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, după derby-ul cu FCSB , pierdut cu 0-6, că înfrângerea este ruşinoasă şi că îi pare rău că i-a dezamăgit pe fani.

"E ruşinos ce s-a întâmplat. Nu trebuie să vorbească nimeni, însă trebuie să mergem înainte, să ne asumăm. Suntem bărbaţi, chiar dacă unii au 19 ani şi alţii 30. Mergem înainte, ne pare foarte rău că am dezamăgit suporterii, dar în cariera unui fotbalist se întâmplă şi astfel de înfrângeri. Este cea mai dureroasă înfrângere din întreaga mea carieră, trebuie să ne asumăm. Nu e asta diferenţa de valoare, fără doar şi poate suntem o echipă mai valoroasă", a spus Torje.

El a afirmat că nu vrea să-şi critice colegii din apărare, dar spune că a avut emoţii la fiecare fază importantă a adversarilor: "Până să primim acel roşu am jucat destul de bine. Nu vreau să îmi critic colegii, pentru că o echipă se apără de la atacant, la portar, dar am primit patru goluri din şase din faze fixe. La fiecare fază fixă a lor aveam emoţii să nu luăm gol".

Echipa de fotbal FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 (4-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale