Fotbal: Gabriel Torje, la primele sale goluri pentru Larissa

Fotbal: Gabriel Torje, la primele sale goluri pentru Larissa

Fotbalistul român Gabriel Torje a marcat primele sale două goluri pentru echipa AE Larisa, luni, în meciul câştigat cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Volos NFC, pe teren propriu, în etapa a treia a fazei play-out a campionatului Greciei.

Oaspeţii au ratat un penalty prin Vasilios Mantzis (10), dar au reuşit totuşi să deschidă scorul prin Anastasios Tsokanis (15). Torje, la al treilea său meci pentru, a restabilit egalitatea în min. 45+5, din penalty, şi tot el a adus gazdele în avantaj, în min. 83. Tabela a fost închisă de Jonathan Bustos (90+3).

În acest meci s-au acordat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii, încasate de Aly Ghazal (44), de la Larissa, Vangelis Ikonomou (45+4) şi Lefteris Lyratzis (67), ambii de la Volos.

Torje a jucat tot meciul, primind un cartonaş galben în min. 90, iar Steliano Filip a intrat pe teren în min. 76, primind un cartonaş galben în min. 88.

În clasament-ul play-out-ului, pe primul loc se află Asteras Tripolis, cu 35 puncte (29 jocuri), urmată de Atromitos, 34 puncte (28 j), AE Larisa, 33 puncte (29 j), etc.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu