Fotbal: Gareth Bale revine după şapte ani la Tottenham (oficial)

Fotbal: Gareth Bale revine după şapte ani la Tottenham (oficial)

Internaţionalul galez Gareth Bale, jucătorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, revine după şapte ani la formaţia engleză Tottenham Hotspur, unde va evolua sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon, a anunţat sâmbătă clubul din Premier League.

Bale, achiziţionat de Real Madrid de la Tottenham în 2013, pentru suma de 100 milioane euro, un record pentru fotbalul mondial la momentul respectiv, a evoluat doar 48 de minute în 12 meciuri disputate de madrileni în finalul sezonului trecut, iar antrenorul Zinedine Zidane a lăsat să se înţeleagă că galezul nu mai intră în planurile sale.

În vârstă de 31 ani, Gareth Bale a marcat peste 100 de goluri în toate competiţiile pentru Real Madrid, alături de care a câştigat patru trofee ale Ligii Campionilor, două titluri în La Liga, o Cupă a Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor.

Conform presei britanice, Real Madrid a acceptat să suporte în continuare jumătate din salariul lui Bale, estimat la 600.00 de lire sterline (652.000 de euro) pe săptămână, pentru ca acesta să poată fi împrumutat la Tottenham, echipă pregătită de Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Real Madrid.

Contractul lui Gareth Bale cu clubul spaniol expiră în vara lui 2022.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro