Fotbal: George Pușcaș "a explodat în acest final de sezon" (presa italiană)

Fotbal: George Pușcaș "a explodat în acest final de sezon" (presa italiană)

George Pușcaș, atacantul român împrumutat de Inter Milano la divizionara secundă Benevento, "a explodat în acest final de sezon", în care golurile sale au dus actuala lui echipă aproape de promovarea în prima divizie a campionatului italian de fotbal, scrie ziarul La Repubblica.

Pușcaș a înscris marți golul lui Benevento în partida încheiată la egalitate în deplasare, 1-1, cu Perugia, în manșa secundă a semifinalelor playoff-ului pentru promovarea în Serie A. În finala play-off-ului, Benevento o va întâlni pe Carpi în două manșe, pe 4 și 8 iunie.

Pușcaș este "jokerul acestui play-off" comentează La Repubblica, amintind că atacantul de 21 de ani a marcat de patru ori în ultimele cinci meciuri.

"E un alt gol al meu pentru serie A", a declarat românul după meciul de marți, în care a luat un cartonaș galben care-l împiedică să joace în turul finalei. Arătând spre suporterii echipei sale, el a spus: "Cu ei putem realiza lucruri mari".

"Sunt bucuros fiindcă echipa merită cu adevărat această finală. Suntem foarte bucuroși fiindcă știm că am dat totul", a adăugat atacantul.

Pușcaș a fost convocat pentru meciul naționalei de tineret a României cu Liechtenstein, primul din cadrul campaniei de calificare la EURO 2019. Partida va avea loc pe 13 iunie, la Vaduz.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguț, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante