Fotbal: George Puşcaş a reuşit dubla pentru Reading

Fotbal: George Puşcaş a reuşit dubla pentru Reading

Atacantul român George Puşcaş a reuşit dubla pentru Reading FC, învingătoare acasă cu 3-0 în faţa lui Cardiff City, duminică, în etapa a 3-a a diviziei secunde a campionatului de fotbal al Angliei.

Puşcaş, care a jucat până în minutul 82, a deschis scorul în minutul 25, după o cursă de aproximativ 50 de metri, şi a majorat diferenţa un sfert de oră mai târziu. Românul a fost aproape de hat-trick înainte de a fi înlocuit, relatează BBC. John Swift a marcat în minutul 83. Gazdele au ratat un penalty prin Yakou Meite în primul minut de prelungire.

Puşcaş a înscris marţi primul său gol pentru Reading, în meciul cu Wycombe Wanderers din Cupa Ligii engleze, câştigat cu 4-2 după loviturile de departajare.

Internaţionalul român a semnat în această lună un contract pe cinci ani cu Reading FC.

În clasamentul Championship, Reading este pe locul 17 din 24 de echipe, cu 3 puncte, după ce fusese învinsă în primele două etape. Lider, cu 7 puncte, este Leeds United, cu un golaveraj mai bun ca al următoarelor clasate. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: www.readingfc.co.uk


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro