Fotbal: George Puşcaş, împrumutat de Reading la Pisa

Fotbal: George Puşcaş, împrumutat de Reading la Pisa

Atacantul român George Puşcaş a fost împrumutat de clubul englez de fotbal Reading FC la formaţia italiană de ligă secundă Pisa Sporting Club, au anunţat, luni seara, cele două grupări.

Puşcaş a cedat până la finalul sezonului în curs, cu opţiune de transfer definitiv din partea clubului la care joacă mijlocaşul român Marius Marin.

Puşcaş, născut în 1996, revine în Italia, unde a fost crescut de Inter Milano şi a mai jucat la Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

Internaţionalul român a fost transferat de la Inter la Reading în vara anului 2019 şi a marcat 20 de goluri în 91 de apariţii pentru ''Royals''. În acest sezon, Puşcaş nu a marcat decât două goluri în 26 de partide.

Puşcaş îşi poate face redebutul în Serie B sâmbătă, când Pisa joacă în deplasare cu Alessandria.

Atacantul român a lăsat-o pe Reading pe locul 21 (din 24) în Championship (liga a doua), primul deasupra liniei retrogradării (22 puncte din 28 de etape), urmând să joace la o formaţie care vizează promovarea în Serie A. Pisa se află pe locul secund în Serie B, cu 39 de puncte, la unul singur de liderul Lecce, după 20 de etape.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...