Fotbal: Gerard Pique cumpără clubul FC Andorra (presă)

Fotbal: Gerard Pique cumpără clubul FC Andorra (presă)

Fotbalistul spaniol Gerard Pique, fundaşul echipei FC Barcelona, va deveni patronul clubului FC Andorra, acordul urmând să fie anunţat în mod oficial în următoarele zile, anunţă cotidianul "Diari d'Andorra".

Tranzacţia este efectuată prin intermediul companiei Kosmos, deţinută de internaţionalul spaniol, implicată şi în organizarea noii Cupe Davis la tenis.

Fondat în 1942, clubul FC Andorra activează în prezent în campionatul regional catalan. În 1994, FC Andorra a câştigat Cupa Cataloniei, după ce a învins-o în semifinale pe FC Barcelona, iar în finală pe Espanyol Barcelona.

Într-un interviu acordat recent publicaţiei "L'Equipe Magazine", Gerard Pique anunţase că intenţionează să cumpere un club de fotbal şi să creeze o nouă competiţie fotbalistică.

"Lucrez la două proiecte. Unul este să cumpăr o echipă. Din păcate, nu pot să vă spun mai mult. Celălalt este să creez o nouă competiţie în fotbal sau să utilizez o competiţie deja existentă. Nu pot să spun mai mult, însă sunt două proiecte foarte frumoase", a spus fotbalistul în interviul respectiv.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”