Fotbal: Gheorghe Hagi - Arătăm foarte bine pe acest început de sezon, sperăm să continuăm

Fotbal: Gheorghe Hagi - Arătăm foarte bine pe acest început de sezon, sperăm să continuăm

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că îi place jocul formaţiei sale în acest început de sezon şi că speră că va continua pe acelaşi drum şi la partida cu Chindia Târgovişte, din cadrul etapei a II-a a Ligii I.

"Să vedem cu ce formaţie o să abordăm meciul, pentru că jucăm la patru zile, apoi avem în Europa League. Intrăm într-un tur dinamic, cu meciuri la trei, patru zile şi vrem să rulăm tot lotul, să aibă fiecare oportunitatea de a juca. Nu am decis nimic în momentul de faţă, voi vedea până mâine. Întâlnim o echipă care a făcut un fotbal bun în prima etapă, un fotbal curajos, cu jucători tehnici, mobili şi combinativi în teren. Trebuie să avem un ritm de joc foarte bun ca să îi depăşim, să luăm cele trei puncte. Sunt importante, pentru că vrem să continuăm pe linia pe care am început-o. Sper să avem din nou o prestaţie foarte bună şi să luăm cele trei puncte. Chindia joacă bine, are un antrenor cu experienţă, un fost mare jucător, care a antrenat şi afară, are experienţă, şi cred că va fi un meci dificil din punctul nostru de vedere. Trebuie să găsim soluţii să îi desfacem ca să putem marca, dar suntem încrezători şi sperăm să facem un meci foarte bun. Arătăm foarte bine în acest început de campionat, sunt cifre foarte bune şi sperăm să mergem pe aceeaşi linie. Sper ca jucătorii care vor intra în teren să fie la înălţimea meciurilor pe care le-am făcut până acum, şi cu CFR, şi cu Dinamo. E un adversar tehnic şi combinativ, noi trebuie să facem un fotbal foarte bun. Trebuie să nu uităm de determinare, de atitudine şi de ambiţia de a lua cele trei puncte. Trebuie să mergem pe acelaşi spirit şi să fim mai iuţi ca ei", a declarat Hagi.

Tehnicianul echipei constănţene a ţinut să felicite CFR Cluj pentru calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor: ''Felicitări celor de la CFR, care au făcut un meci fantastic ieri. Mă bucur pentru că e o echipă românească, îi felicităm de aici de la Constanţa. Eram convins că vor reuşi, eu am simţit că nu era chiar aşa o echipă puternică Astana, ştiam foarte bine CFR, că are capacitatea să câştige. Mi-am dat seama că are şanse mari să se califice. Bravo lui Dan Petrescu, bravo jucătorilor, care au alergat extraordinar şi au făcut un meci foarte bun. E o calificare normală pentru că e CFR şi cred eu că fotbalul nostru este mai bun decât al lor. Sperăm să ne calificăm şi noi, să mergem mai departe, din patru echipe să mergem cât mai multe, să aducem puncte. Linia e bună, sper să rămânem cât mai mult timp acolo".

Partida Chindia Târgovişte - FC Viitorul, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa