Fotbal: Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj

Fotbal: Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) a revenit, luni, la CFR Cluj, după aproximativ şapte luni, perioadă în care a evoluat în campionatul Arabiei Saudite, la Al Shabab Riad.

Gruparea ardeleană a anunţat transferul pe site-ul oficial, dar nu a precizat perioada noului contract al lui Arlauskins.

"Bine ai revenit, Giedrius Arlauskis! Clubul CFR 1907 Cluj şi portarul lituanian Giedrius Arlauskis au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. Giedrius Arlauskis revine astfel la clubul cu care a bifat performanţe deosebite inclusiv în cupele europene. Îi dorim mult succes în noua aventură la echipa noastră. Mult succes, Arla", se arată pe site-ul citat.

Venit la CFR Cluj în august 2017, Arlauskis a câştigat trei titluri consecutive de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018) în cele trei sezoane petrecute în tricoul vişiniu.

La 8 august 2020, imediat după câştigarea celui de-al treilea titlu cu CFR Cluj, portarul s-a transferat la Al Shabab Riad. Pentru formaţia saudită el a jucat însă doar în 9 partide oficiale, iar la 7 februarie 2021 şi-a reziliat înţelegerea, devenind jucător liber de contract.

Arlauskis a mai jucat în România la Unirea Urziceni (2008-2010) şi la Steaua (actuala FCSB), în sezonul 2014-2015.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător