Fotbal: Gigi Becali spune că a sesizat Poliţia şi Procuratura după ce suporterii au vandalizat baza clubului FCSB

Fotbal: Gigi Becali spune că a sesizat Poliţia şi Procuratura după ce suporterii au vandalizat baza clubului FCSB

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni, că a făcut mai multe sesizări la Poliţie şi Procuratură împotriva suporterilor care au vandalizat baza de antrenament din Berceni a echipei, precum şi clădirea din centrul Capitalei în care îşi are biroul.

"S-au întâmplat ameninţări... dar eu nu mai stau să mă cert cu nimeni şi nu răspund nimănui. Că şi aşa am mai făcut o dată puşcărie pentru că mi s-a furat maşina. Şi nu am chef. Aşa că am chemat Miliţia (n.r. - Poliţia), am chemat Procuratura, Criminalistica a văzut despre ce e vorba, o să vadă şi pe camere. Le-am spus toată situaţia. Le-am spus că am discutat cu Mustaţă (n.r. - liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă) care mi-a zis că aseară voiau să vină la mine acasă. Deci e clar că e o chestie de teamă. El mi-a zis că i-a oprit (n.r. - pe suporteri). Dar până să vină el (n.r. - Mustaţă) de la puşcărie era linişte... cum s-a întors văd că a început tot cu din astea, cu ameninţări. I-am zis să fie atent, că el îi cam instigă pe suporteri. Numai ameninţări, că vin acasă... atunci lasă că vine Miliţia, Criminalistica, facem reclamaţii, dosar şi plângere penală. Şi gata. Am spus că vreau să răspundă penal. Nu îi iert. Să facă puşcărie, să stea liniştiţi. Ei numai de frică ştiu. Am făcut reclamaţii, eu nu mai stau să mă bat cu ei. Dreptatea o să o facă organele abilitate. Mie nu-mi e frică de venit acasă, că am pază, dar mi-e frică pentru familie. Şi atunci să facă puşcărie, să aibă dosar penal", a afirmat Becali.

Acesta le-a transmis suporterilor că le vinde clubul cu 10 milioane de euro, dar fără jucători.

"Ei spun că e echipa lor. Păi să se hotărască, conform legii ei spun că asta nu mai e Steaua, că e FCSB. Este CSA Steaua, iar asta e FCSB. Eu nu i-am trimis pe suporteri la CSA. Ei mi-au spus că le-am luat ce iubeau ei. Şi le-am spus să îmi dea 10 milioane de euro, îmi iau jucătorii şi le dau echipa cum am luat-o eu, adică fără nimic. Deci eu dau societatea, clubul pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau. Dar cine are banii ăştia? Eu o dau cu drag. Le-am spus că eu plătesc taxe şi impozite şi nu vreau să am de-a face cu ei. Să caute investitor şi să aducă 10 milioane. Până atunci să-şi vadă de treaba lor. Pe mine nu mă interesează de soarta lor. Eu nu am treabă cu suporterii. Să facă proteste în fiecare zi. Eu vând şi mă duc la altă echipă, fac FCSB 2. Şi să vezi cum rămâne şi CSA, şi FCSB-ul ăsta fără nimic, pentru că oamenii vor veni toţi la FCSB 2, adică la Becali", a adăugat finanţatorul grupării roş-albastre.

Suporterii formaţiei FCSB au vandalizat, duminică noaptea, baza de antrenament a echipei din Berceni, precum şi clădirea din Bucureşti în care îşi are biroul finanţatorul Gigi Becali. Fanii au scris pe pereţi mesaje ameninţătoare şi jignitoare la adresa lui Becali după ce acesta a renunţat la serviciile antrenorului Edward Iordănescu .
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk

2 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

3 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

4 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

5 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer