Fotbal: Glasgow Rangers este hotărâtă să-l cumpere pe Ianis Hagi de la Genk (presă)

Fotbal: Glasgow Rangers este hotărâtă să-l cumpere pe Ianis Hagi de la Genk (presă)

Glasgow Rangers, vicecampioana Scoţiei, este hotărâtă să-l cumpere pe fotbalistul român Ianis Hagi, care a fost împrumutat la sfârşitul lui ianuarie de la echipa belgiană Racing Genk, scrie ziarul Het Belang van Limburg.

Ianis Hagi a venit în vara anului trecut la Genk, unde nu a reuşit să se impună, şi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Rangers, la care a avut evoluţii bune. Echipa scoţiană, antrenată de fostul mare jucător englez Steven Gerrard, vrea să-l păstreze pe mijlocaşul român şi este gata să cheltuiască pentru acest lucru.

Genk a plătit în jur de 4 milioane de euro pentru internaţionalul român, iar Rangers ar trebui acum să dea 5 milioane de euro. Cele două cluburi negociază în legătură cu modalităţile transferului, potrivit cotidianului citat.

Cluburile din Scoţia au votat luni încheierea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19. Celtic Glasgow a fost declarată campioană, iar marea rivală Rangers a ocupat locul 2.

Ianis Hagi a avut şapte apariţii în campionat şi două în Cupa Scoţiei la Rangers, pentru care a evoluat şi în trei meciuri din Europa League.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”