Fotbal: Golgheterul echipei Rapid, Cătălin Hlistei, testat pozitiv la COVID-19

Fotbal: Golgheterul echipei Rapid, Cătălin Hlistei, testat pozitiv la COVID-19

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a anunţat, luni, pe site-ul său oficial că atacantul Cătălin Hlistei, golgheterul formaţiei, a fost depistat pozitiv la SARS-COV-2, în urma testării de luni.

Hlistei este asimptomatic şi va intra în izolare timp de 8 zile, iar la final acestei perioade va face din nou testul.

FC Rapid mai avea alţi patru jucători pozitivi, Virgil Drăghia, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie şi Rareş Lazăr, care au stat în izolare în ultima săptămână şi care vor fi testaţi din nou joi.

Pe lângă cei cinci jucători, alţi patru membri ai staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv în urmă cu circa 10 zile, printre care şi antrenorul principal Adrian Iencsi, astfel încât, la meciul de marţi 20 octombrie, din Cupa României, secundul Vali Negru îl va suplini pe fostul căpitan al Rapidului.

Niciunul dintre cei descoperiţi ca purtători ai virusului nu au prezentat simptome specifice, starea lor fiind foarte bună.

Rapid va debuta în noua ediţie a Cupei României, marţi, de la ora 14:30, contra formaţiei de liga a treia Progresul Spartac Bucureşti, pe terenul sintetic din Intrarea Vrabiei, meciul urmând a se disputa fără suporteri.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.fcrapid.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...