Fotbal: Guardiola - Decât să o antrenez pe Manchester United mai bine plec în concediu

Fotbal: Guardiola - Decât să o antrenez pe Manchester United mai bine plec în concediu

Antrenorul echipei de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, a făcut o remarcă maliţioasă cu privire la rivala Manchester United, afirmând că decât să antreneze formaţia de pe Old Trafford mai bine ar pleca în concediu.

''Dacă nu aş avea nicio altă ofertă, aş pleca în Maldive. Bine, poate nu în Maldive, pentru că acolo nu au terenuri de golf. După ce am antrenat-o pe Manchester City, nu aş antrena pe Manchester United, aşa cum nu aş pregăti pe Real Madrid. Cu siguranţă, nu mă văd pe banca tehnică a celor de la United'', a declarat Guardiola, potrivit BBC.

Manchester United şi Manchester City se vor confrunta marţi seara în Cupa Ligii.

În Premier League, Manchester City, campioana en titre, se află momentan pe poziţia a treia, cu 44 puncte, după 21 de etape, în timp ce Manchester United este pe locul 5, cu 31 de puncte.

Luna trecută, City a pierdut în campionat contra lui United chiar pe teren propriu, cu 2-1. AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?