Fotbal: Guardiola şi o parte dintre jucătorii lui Manchester City vor intra în izolare la revenirea în Anglia

Fotbal: Guardiola şi o parte dintre jucătorii lui Manchester City vor intra în izolare la revenirea în Anglia

Antrenorul Pep Guardiola şi cel puţin opt jucători din prima echipă a clubului englez de fotbal Manchester City vor intra în autoizolare pentru 14 zile la revenirea în Marea Britanie, pentru posibila reluare a Premier League, relatează The Times, cotat de Reuters.

Fotbalul din Marea Britanie a fost suspendat în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, iar măsurile restrictive impuse de guvern urmează să expire pe 7 mai.

Premier League plănuieşte reluarea sezonului pe 8 iunie, cu meciuri fără spectatori, iar jucătorii şi antrenorii străini care revin în Anglia vor trebui să intre în carantină conform actualelor directive de stopare a răspândirii Covid-19.

Conform The Times, cel puţin patru antrenori se află în această situaţie. Pep Guardiola s-a deplasat în Spania din cauza decesului mamei sale din această lună, în timp ce alţi opt jucători ai lui City se află în ţările lor de origine.

Antrenorul lui Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, şi staff-ul său sunt în Portugalia, iar alţi cinci jucători din echipă nu se află în Anglia.

Antrenorii german Daniel Farke (Norwich City) şi austriac Ralph Hasenhuettl (Southampton), alături de jucători de la aceste cluburi, dar şi de la Brighton, se află de asemenea în străinătate.

Atacantul Heung-min Son, de la Tottenham, a început serviciul militar obligatoriu, de trei săptămâni, în Coreea de Sud, la data de 20 aprilie.

Cluburile din Premier League vor participa vineri la o videoconferinţă despre a discuta opţiunile de reluarea a acestui sezon.

Arsenal, West Ham şi Brighton au fost primele cluburi care şi-au redeschis bazele sportive pentru antrenamente individuale, iar de luni li s-a alăturat şi Tottenham. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /