Fotbal: Hagi (FC Viitorul) - Cicâldău a făcut un pas important prin transferul la Universitatea Craiova

Fotbal: Hagi (FC Viitorul) - Cicâldău a făcut un pas important prin transferul la Universitatea Craiova

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat într-o conferinţă de presă că mijlocaşul Alexandru Cicâldău a făcut un pas important prin transferul la Universitatea Craiova.

Hagi i-a mulţumit jucătorului pentru tot ce a făcut la FC Viitorul şi a afirmat că la noua lui echipă are toate şansele să crească şi mai mult în valoare.

"Era momentul ca el să facă un pas. A fost dorit insistent de Craiova. Cred că Cicâldău a făcut un pas important pentru că Universitatea Craiova joacă un fotbal bun, are un stadion frumos şi are şi suporteri foarte buni. Deci există toate ingredientele ca el să crească şi mai mult, acum depinde de el. Noi îi mulţumim pentru tot ajutorul dat până acum, pentru că e un jucător care a crescut la noi de mic. El a ajuns să plece şi am văzut că îi e greu. E normal, e pentru prima oară când pleacă în altă parte. Nu e uşor să te desparţi, dar aşa e viaţa, merge înainte. Eu îi urez multă baftă", a afirmat Hagi, în conferinţa de presă susţinută la finalul stagiului de pregătire din Polonia.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Cicâldău este unul dintre jucătorii formaţi de Academia Gheorghe Hagi. El s-a impus ca titular la formaţia FC Viitorul în sezonul recent încheiat în care a evoluat în 38 de partide şi a înscris un gol. AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...