Fotbal: Hansi Flick consideră că Germania a obţinut o victorie ''foarte meritată'' în faţa României

Fotbal: Hansi Flick consideră că Germania a obţinut o victorie ''foarte meritată'' în faţa României

Selecţionerul Germaniei, Hansi Fick, consideră că echipa sa a obţinut o victorie "foarte meritată" în faţa României, vineri seara la Hamburg, într-o partidă din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, zona europeană.

Tricolorii au deschis scorul pe Volksparkstadion prin Ianis Hagi, în minutul 9, însă Mannschaft a întors rezultatul după pauză, prin golurile lui Serge Gnabry (52) şi Thomas Muller (81).

"Am încasat un gol rapid şi nu a fost atât de uşor să trecem peste acest lucru, în faţa unei echipe care s-a apărat foarte bine, cu o linie de cinci, unde era mereu un picior care încerca să blocheze mingea. Însă echipa noastră a dat totul, nu a renunţat niciodată şi a avut încredere. Precizia nu a fost întotdeauna satisfăcătoare, dar victoria a fost foarte meritată", a declarat Flick după meci.

Thomas Muller, autorul golului victoriei germane, a spus la rândul său: "A fost un meci strâns. Evident, faptul că am fost conduşi cu 1-0 la pauză nu a fost ceea ce ne doream, dar am simţit că meritam mai mult de atât. O lecţie după acest meci este, de asemenea, că atunci când am fost conduşi, nu am uitat tot ceea ce făcusem bine înainte, am continuat să facem ceea ce am decis şi ne-a ieşit bine. Felicitări şi suporterilor, care ne-au apreciat performanţa, am simţit conexiunea cu publicul şi chiar am apreciat-o. A fost o noapte frumoasă pentru toată lumea".

România va primi luni vizita Armeniei, partida fiind programată pe stadionul Steaua din Bucureşti (ora 21:45), în timp ce Germania va juca în deplasare cu Macedonia de Nord. În celălalt meci din această grupă se vor înfrunta Islanda şi Liechstenstein.

În clasamentul Grupei J conduce Germania, cu 18 puncte acumulate în 7 meciuri, urmată de Macedonia de Nord şi Armenia, cu câte 12 puncte, România 10 puncte, Islanda 5 puncte şi Liechstenstein 1 punct.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

În imagine: Jucătorul german Leon Goretzka


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria