Fotbal: Hizo - Nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grigore la Rapid, dar momentan e problema cu acest COVID

Fotbal: Hizo - Nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grigore la Rapid, dar momentan e problema cu acest COVID

Tehnicianul Viorel Hizo (73 de ani) a declarat, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al clubului de fotbal FC Rapid, că din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu poată să îl ajute pe antrenorul Nicolae Grigore la gruparea giuleşteană, însă pentru moment nu poate veni din cauza pandemiei de COVID-19.

Întrebat dacă va colabora cu antrenorul principal Nicolae Grigore la conducerea tehnică a formaţiei Rapid, Hizo a răspuns: "Este o idee şi nu pot să neg că Grig vrea acest lucru, aşa cum vrea şi staff-ul administrativ. Însă în acest moment este foarte greu să mă deplasez şi să stau în Bucureşti. Asta înseamnă să locuiesc la un hotel, să mănânc la un restaurant... pentru că trebuie să trăieşti viaţa de zi cu zi. Iar COVID-ul acesta este o problemă mare ţinând cont şi de vârsta pe care eu o am. Nu pot să neg că îmi este teamă. Din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grig. Însă există această problemă".

"Nicolae Grigore trebuie să ne demonstreze că el este soluţia pentru a promova. Toată lumea trebuie să îl ajute, toţi trebuie să fie în jurul echipei, pentru că o promovare nu depinde doar de antrenor. Sunt multe lucruri care duc la succesul unei echipe. Şi este şi păcat ca Rapid să nu promoveze în acest an când se termină noul stadion din Giuleşti. Deci e important ca finalizarea noului stadion să fie urmată de o promovare", a adăugat Hizo, aflat în prezent la domiciliul său din Sibiu.

Tehnicianul susţine că la Rapid conducerea trebuie să renunţe la ideea de a schimba antrenorii când jocul nu funcţionează.

"Rapidul de azi a avut un parcurs foarte bun în ultimii trei ani, însă a început greu acest campionat. Şi-a revenit spre final de an şi e pe un loc de play-off. Trebuie să muncească mult mai mult. Şi trebuie să se renunţe la ideea de a schimba antrenorul în momentul în care echipa nu funcţionează cum trebuie. Este o problemă acest lucru. Trebuie să aibă o stabilitate şi financiară, dar şi a staff-ului tehnic şi administrativ", a subliniat Hizo.

Noul tehnician al echipei FC Rapid, Nicolae Grigore, a anunţat la prezentarea sa oficială din 1 decembrie că Viorel Hizo (73 de ani), fost antrenor la gruparea giuleşteană în mai multe rânduri, va fi cooptat în staff-ul său, cel mai probabil în funcţia de director tehnic.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...