Fotbal: Ianis Hagi - Cel mai important lucru a fost că am jucat din nou cu suporteri în tribune

Fotbal: Ianis Hagi - Cel mai important lucru a fost că am jucat din nou cu suporteri în tribune

Fotbalistul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, a declarat, duminică seara, după victoria cu 2-0 cu Liechtenstein din preliminariile CM 2022, că lucrul cel mai important a fost faptul că prima reprezentativă a jucat din nou cu suporteri în tribune după aproape doi ani.

"Până acum este bine, am început această serie de meciuri cum ne-am dorit, iar acum avem o deplasare grea în Macedonia de Nord. Ne dorim trei puncte şi apoi să ne întoarcem la echipele de club. În această seară am câştigat trei puncte, nu mai contează altceva. Cel mai important lucru de astăzi a fost că am jucat din nou cu suporteri pe stadion. Echipei naţionale i-au lipsit enorm de mult suporterii. Am dat deja tricoul unui copil, e normal şi eu am fost fan şi încă sunt fan al fotbalului şi ştiu cum este. Eu iubesc să joc cu o suporteri în tribune, atât acasă, cât şi în deplasare", a afirmat Hagi.

El a menţionat că şi-ar dori să înscrie două goluri în partida de miercuri cu Macedonia de Nord.

"În Macedonia va fi un meci dificil, mai ales că am înţeles că terenul nu arată foarte bine. Va trebui să ne adaptăm însă. Suntem fotbalişti la echipa naţională şi trebuie să câştigăm meciurile atunci când e nevoie. Nu există un sentiment mai plăcut decât acesta, să ai presiune ca să câştigi meciuri. Eu sper să marchez chiar şi două goluri cu Macedonia dacă se poate", a precizat Ianis Hagi.

Echipa naţională de fotbal a României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

După 2-0 cu Islanda şi 2-0 cu Liechtenstein, România va juca miercuri un nou meci, contra Macedoniei de Nord, pe Tose Proeski Arena din Skopje (21:45). Echipa antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul al treilea în clasament, devansând Macedonia de Nord.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...