Fotbal: Ianis Hagi ar urma să joace mai mult la Fiorentina după plecarea lui Borja Valero

Fotbal: Ianis Hagi ar urma să joace mai mult la Fiorentina după plecarea lui Borja Valero

Tânărul fotbalist român Ianis Hagi ar urma să joace mai mult la Fiorentina după ce mijlocașul spaniol Borja Valero se va despărți de echipa italiană, scrie Il Corriere dello Sport.

Ianis Hagi, care în octombrie va împlini 19 ani, este legitimat la Fiorentina din vara anului trecut. Fiul lui Gheorghe Hagi a avut doar două apariții în Serie A, ambele din postura de rezervă. Potrivit ziarului citat, mijlocașul ar urma să joace mai mult în sezonul 2017-2018, profitând de plecarea lui Borja Valero.

Borja Valero este pe punctul să semneze cu Inter Milano, care ar fi ajuns la un acord cu Fiorentina. Spaniolul, care are 32 de ani, joacă din 2012 la gruparea viola.

Celălalt român din lotul Fiorentinei, Ciprian Tătărușanu, ar putea ajunge la echipa franceză Nantes, unde este dorit de antrenorul Claudio Ranieri, a anunțat în weekend canalul Sky Sport.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…