Fotbal: Ianis Hagi este oficial jucătorul echipei FC Viitorul

Fotbal: Ianis Hagi este oficial jucătorul echipei FC Viitorul

Ianis Hagi este oficial jucătorul echipei FC Viitorul, clubul italian Fiorentina anunţând joi, pe site-ul său, că tânărul fotbalist este cedat "cu titlu definitiv" campioanei României.

"ACF Fiorentina anunţă cedarea, cu titlu definitiv, cu un procent de 30% din viitoarea sa vânzare, a drepturilor din prestaţiile sportive ale fotbalistului Ianis Hagi către FC Viitorul Constanţa", a menţionat Fiorentina.

Sub titlul "Bine ai revenit, căpitane!", campioana României a postat joi, pe site-ul său, următorul comunicat: "FC Viitorul şi Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la gruparea viola la campioana României".

Internaţionalul de tineret Ianis Hagi (19 ani) a avut doar două prezenţe în Serie A, ambele în stagiunea trecută. Ianis Hagi a semnat cu Fiorentina în vara anului 2016.

Ianis Hagi a marcat joi pentru FC Viitorul în meciul amical încheiat la egalitate, 1-1, cu echipa elveţiană Grasshopper Zurich, în stagiul de pregătire din Antalya.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...