Fotbal: Ianis Hagi și Cristian Manea, nominalizați pentru trofeul Golden Boy 2017

Fotbal: Ianis Hagi și Cristian Manea, nominalizați pentru trofeul Golden Boy 2017

Românii Ianis Hagi (Fiorentina) și Cristian Manea (Mouscron) au fost incluși de pe lista jucătorilor nominalizați pentru trofeul Golden Boy, atribuit anual de cotidianul italian Tuttosport celei mai mai speranțe din fotbalul european.

Ianis Hagi (18 ani) și Cristian Manea (19) s-au format ca fotbaliști la Academia Hagi, iar apoi și-au făcut debutul în Liga 1 la FC Viitorul, înainte de a se transfera la echipe din străinătate.

Manea a fost cedat în 2014 formației cipriote Apollon Limassol, iar în prezent joacă sub formă de împrumut la Mouscron, în timp ce Hagi evoluează din 2016 la echipa italiană Fiorentina.

Pe lista celor 98 de jucători nominalizați de Tuttosport pentru trofeul Golden Boy mai figurează jucători precum Luca Zidane (Real Madrid), Gabriel Jesus (Manchester City), Marcus Rashford (Manchester United), Renato Sanches (Bayern Munchen), câștigătorul premiului în 2016, Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Kylian Mbappe (AS Monaco), ultimii doi fiind considerați favoriți în acest an.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria