Fotbal: Ibrahimovic (Manchester United), suspendat trei meciuri

Fotbal: Ibrahimovic (Manchester United), suspendat trei meciuri

Vedeta lui Manchester United, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, a fost suspendat trei meciuri pentru ''comportament violent'', a anunțat marți Federația engleză de fotbal (FA).

Suedezul în vârstă de 35 de ani, care l-a lovit cu cotul, într-un duel duel aerian, pe fundașul lui Bournemouth, Tyrone Mings, sâmbătă, în Premier League (1-1), nu a contestat acuzația și este astfel suspendat automat ''cu efect imediat'', a precizat FA.

Mai întâi, în finalul primei reprize, Tyrone Mings l-a călcat, aparent involuntar, pe cap pe Ibrahimovic aflat la pământ, după care Ibrahimovic și-a făcut singur dreptate, lovindu-l violent cu cotul pe Mings câteva minute mai târziu.

''Jucătorii s-au implicat în cele două incidente intervenite separat în jurul minutului 44, care au scăpat arbitrilor, dar au fost captate de video'', preciza FA, luni, într-un comunicat.

Ambii jucători au fost chemați în fața comisiei de disciplină.

Ibrahimovic va rata astfel meciul cu Chelsea, din Cupa Angliei, apoi pe cele din Premier League cu Middlesbrough și West Brom. El ar urma să revină la meciul cu Everton, din 4 aprilie, a precizat Manchester United.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria