Fotbal: Ibrahimovic a devenit acţionar la clubul suedez Hammarby

Fotbal: Ibrahimovic a devenit acţionar la clubul suedez Hammarby

Zlatan Ibrahimovic a devenit acţionar la clubul Hammarby din Stockholm, la care starul fotbalului suedez nu are însă de gând să joace, deşi a publicat recent pe contul său de Instagram o fotografie cu un tricou al acestei echipe, având imprimat pe spate numele său, informează Reuters.

Ibrahimovic a declarat ziarului Aftonbladet că a achiziţionat 50% din acţiunile AEG Suedia, care deţine 47% din acţiunile lui Hammarby, devenind astfel deţinătorul a aproximativ un sfert din clubul suedez, care a încheiat pe locul al treilea ediţia din acest an a campionatului suedez.

"Am avut această ocazie de a deveni partenerul AEG şi nu poţi spune nu unei astfel de oportunităţi. Nu unor oameni care au atât de mult succes în afaceri", a precizat Ibrahimovic, adăugând că speră să facă din Hammarby cel mai mare club din Scandinavia.

Zlatan Ibrahimovic a evoluat în ultimele sezoane la echipa americană Los Angeles Galaxy, patronată de AEG, iar contractul său s-a încheiat la finele acestui an.

Numele atacantului suedez a fost legat de mai multe cluburi din Europa, însă "Ibra" exclude o revenire în campionatul Suediei.

"Am spus încă de acum zece ani că nu voi mai juca fotbal în Allsvenskan (prima ligă suedeză - n.red.): Nu se va întâmpla acest lucru", a adăuga tel.

Golgheterul all-time al selecţionatei Suediei, cu 62 de goluri în 116 meciuri, Ibrahimovic (38 ani) a mai evoluat în cursul carierei sale la echipele Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain şi Manchester United, cu care a cucerit numeroase trofee.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...