Fotbal: Ibrahimovic afirmă că nu a 'dormit aproape şase luni' din cauza durerilor de la picior

Fotbal: Ibrahimovic afirmă că nu a 'dormit aproape şase luni' din cauza durerilor de la picior

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care a fost operat miercuri la genunchiul stâng şi va lipsi între "şapte şi opt luni" , a declarat joi că nu a putut ''dormi aproape şase luni" din cauza durerilor, dar şi-a ţinut "promisiunea", conducând-o pe AC Milan la titlul de campioană a Italiei la fotbal, informează AFP.

La o zi după intervenţia chirurgicală suferită la Lyon, care i-a permis reconstruirea ligamentului său încrucişat anterior de la genunchiul stâng, starul suedez în vârstă de 40 de ani nu a dat niciun indiciu despre viitorul său, dar a ţinut să-şi relateze calvarul pe Instagram.

"Aceste ultime şase luni, am jucat fără ligament încrucişat anterior", a rezumat Ibrahimovic.

"Genunchi umflat timp de şase luni... Am făcut peste 20 de injecţii în şase luni. Am luat medicamente împotriva durerii în fiecare zi timp de şase luni. Aproape că nu am dormit timp de şase luni din cauza durerii. Nu am suferit niciodată mai mult, atât pe teren, cât şi în afară", a adăugat el.

Suedezul a fost operat deja la genunchiul stâng în iunie 2021, ratând EURO 2020 cu Suedia şi debutul de sezon. El a suferit, de asemenea, de probleme la tendonul lui Ahile în acest sezon, ratând numeroase meciuri.

"Dar am făcut imposibilul posibil. În spiritul meu, eu nu aveam decât un singur obiectiv, să permit partenerilor mei şi antrenorului meu (Stefano Pioli) să fie campioni ai Italiei, pentru că făcusem această promisiune. Astăzi, am un nou ligament încrucişat anterior şi un nou trofeu", a conchis Ibra.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu