Fotbal: Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani din partea FIFA

Fotbal: Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani din partea FIFA

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani, după ce a intrat în vizorul Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA) pentru că a investit într-o societate de pariuri sportive, anunţă presa scandinavă.

Cotidianul suedez Aftonbladet scrie că Ibrahimovic este cercetat în prezent de FIFA pentru încălcarea Codului etic al acestei instanţe. Atacantul lui AC Milan a investit, prin intermediul societăţii sale Unknown AB, într-un site de pariuri sportive. El deţine 10% din acţiunile grupului Gameday Group DLC, care este acţionar unic al Bethard.com.

O astfel de investiţie contravine însă regulilor FIFA şi ale UEFA, pentru că este posibil să pariezi, între altele, pe rezultatele selecţionatei Suediei, în are Ibrahimovic a revenit recent, în vederea calificării la Cupa Mondială din 2022.

Presa suedeză subliniază că FIFA a deschis o anchetă în acest caz, care i-ar putea aduce lui Ibrahimovic o amendă importantă, dar şi o suspendare ce poate ajunge până la trei ani.

Lucrurile nu merg prea bine pentru Zlatan Ibrahimovic (39 ani) în ultima perioadă. Săptămâna trecută, mass-media din ţara sa a anunţat că celebrul fotbalist ar fi ucis un leu în Africa de Sud, în 2011, după care a expediat pielea, maxilarul şi craniul felinei la domiciliul său din Suedia.

În urmă cu câteva zile, jucătorul lui AC Milan a fost fotografiat într-un restaurant milanez, în ciuda restricţiilor anti-Covid. În fotografia respectivă, Ibrahimovic poate fi văzut alături de alte câteva persoane, fără mască, la o masă pe care sunt aşezate mai multe pahare.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Documente / Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănăt…