Fotbal: Iftime, după anunțarea despărțirii de Grozavu - Nu mai vreau să-mi impună cineva reguli speciale

Fotbal: Iftime, după anunțarea despărțirii de Grozavu - Nu mai vreau să-mi impună cineva reguli speciale

Principalul finanțator al echipei de fotbal FC Botoșani, Valeriu Iftime, susține că a decis să nu prelungească înțelegerea cu antrenorul Leo Grozavu pe motiv că nu vrea să i se mai impună ''reguli speciale''.

Valeriu Iftime (stg.) și Leo Grozavu (dr.)

* Fotbal: Costel Enache va prelua conducerea tehnică a echipei FC Botoșani

El a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că întreruperea colaborării dintre FC Botoșani și Grozavu a avut loc ''prin voința părților'', în condițiile în care contractul actual expiră pe 30 iunie.

''Contractul nostru se va încheia și nu îl vom mai prelungi. Este starea și voința părților. Leo și-a spus că vrea mai mult pentru Botoșani, că vrea niște schimbări radicale, iar eu am spus că nu pot face schimbări radicale și nici nu mai vreau să lucrez în starea asta ca cineva să îmi impună reguli speciale'', a afirmat Iftime.

Valeriu Iftime (stg.) și Leo Grozavu (dr.)

Acesta a subliniat că ''nu sunt probleme la Botoșani'' și că își dorește să continue ''cu pași mici, dar siguri''. El susține că va schimba strategia clubului, în sensul ca finanțarea acestuia să fie realizată prin vânzarea de jucători, nu prin transfer de bani de la firma Elsaco, pe care o patronează.

''Noi avem o construcție a bugetului care este cu totul și cu totul altă strategie. Am spus că avem o datorie istorică pe care vreau ușor-ușor să o acopăr doar din vânzări de fotbaliști și, în măsura în care acopăr această datorie, voi crește an de an bugetul, dar nu mai pot să îmi permit și nu mai fac asta nicio secundă să dau buget de la mine. Elsaco, care este proprietarul clubului, are până acum mai mult de opt milioane de euro cheltuiți în fotbal'', a menționat Iftime.

AGERPRES/ (A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”