Fotbal: Internaţionalul galez Gareth Bale şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid

Fotbal: Internaţionalul galez Gareth Bale şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid

Internaţionalul galez Gareth Bale şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, pentru care evolua din 2013, într-o scrisoare postată pe reţelele de socializare, informează AFP.

"Am scris această scrisoare pentru a mulţumi tuturor coechipierilor mei, trecuţi şi prezenţi, antrenorilor mei, tuturor salariaţilor clubului şi suporterilor care m-au susţinut în toată această perioadă", a afirmat galezul de 32 de ani, care figurează în triou-ul de atac denumit "BBC", pe care l-a format cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema.

"Am venit aici în urmă cu nouă ani, ca un tânăr care îşi îndeplinea visul de a juca pentru Real Madrid. Să îmbrac acest tricou plin de glorie, să port emblema pe piept, să joc pe Santiago-Bernabeu, să câştig titluri şi, mai ales, Liga Campionilor a fost ceva extraordinar", a adăugat Bale.

"Acum, pot să mă uit în spate şi să spun cu sinceritate că acel vis a devenit realitate", a mai spus el.

Gareth Bale va pleca de la Real cu un palmares de 15 titluri, dintre care trei campionate (2017, 2020, 2022), o Cupă a Spaniei (2014) şi, mai ales, cinci trofee ale Ligii Campionilor (2014, 2016, 2017, 2018, 2022).

"Să fac parte din istoria acestui club a fost o experienţă incredibilă pe care nu o voi uita niciodată. A fost o onoare! Mulţumesc! Hala Madrid!", a conchis jucătorul.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lãzãroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /