Fotbal: Internaţionalul român de tineret Marius Marin, la primul său gol pentru Pisa

Fotbal: Internaţionalul român de tineret Marius Marin, la primul său gol pentru Pisa

Internaţionalul român de tineret Marius Marin a marcat primul său gol pentru echipa italiană de ligă secundă AC Pisa, vineri seara, în meciul câştigat cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei AS Cittadella, pe teren propriu, în etapa a 32-a din Serie B.

Michele Marconi (36 - penalty) a deschis scorul, iar Marius Marin (84) a parafat victoria gazdelor.

Marin, care a intrat la pauză, a disputat până acum 23 de partide în acest sezon.

În clasament, pe primul loc se află Benevento Calcio, cu 76 puncte (virtual promovată în Serie A), urmată de FC Crotone, 55 puncte, AS Cittadella, 52 puncte, Pordenone Calcio, 52 puncte, Frosinone Calcio, 51 puncte, Spezia Calcio, 50 puncte, US Salernitana, 47 puncte, Chievo Verona, 46 puncte, AC Pisa, 46 puncte, etc.

Primele două clasate promovează direct în Serie A, iar următoarele şase susţine un baraj pentru al treilea loc promovabil.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: A.S. Cittadella 1973 /Facebook


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?